EtiketeSionizmi

Opinion

SIONIZMI DHE ISLAMI I MODERUAR…!

 Savash VELIU Të gjitha devijimet destruktivo-degjeneruese vijnë nga bota perëndimore (të kontrolluara nga Elita e errët Botërore Siono-Pagane të themeluara...

Bota

Java e kaluar në Palestinë

Politika e vrasjes, plagosjes dhe kërcënimit e regjimit të okupimit sionist ndaj populltn palestinez po vazhdon me shpejtësi të plotë. Sipas Raportit Javor për...

Bota Opinion

E Ardhmja e Palestinës

nga Tim Anderson   Hyrje Pretendimi që Izraeli ka “të drejtën për të qenë” është një mit i trilluar. Në fakt, shtetet e aparteidit janë krime kundër...