GAZA DHE PALESTINA UA ÇJERRI MASKËN SHUMË HERË ARABËVE, NDËRSA TURQISË UA ZBULOI FYTYREN E VËRTETË TË HIPOKRIZISË

Nga Bajram Shabani
Fajtoret e gjenocidit në Gaza pa dyshim që janë angloamerikanet dhe shtetet perendimore, por fajtorët kryesor të gjenocidit në GAZA janë vendet arabe dhe Turqia që nuk bëjnë asgjë për ta frenuar SIONIZMIN Perendimor.

Arabet janë fajtorët më të mëdhenj të gjenocidit në GAZA të cilët i tolerojnë angloamerikanet dhe NATO-n te bejnë GJENOCID, ndërsa pastaj fajtori numer dy i krimeve masakrave, spastrimit etnik dhe GJENOCIDIT në GAZA janë turqit të cilët nuk largohen nga NATO, përderisa NATO bën GJENOCID në GAZA.

Qëndrimi i Turqisë në paktin agresiv të NATO-s përderisa kjo e fundit po kryen GJENOCID dhe SPASTRIM ETNIK, i bie që bashkëpjesëmarrëse në GJENOCIDIN ndaj GAZËS është edhe TURQIA e cila nuk largohet nga NATO.

Askush nuk është duke kërkuar që Turqia të hyj në luftë me SHBA për ta çliruar GAZËN, sepse nuk ka kapacitet Turqia të ndeshet me angloamerikanet. Turqia është dashur të largohet nga NATO e jo te qendrojë akoma në aleancë me NATO-n e cila po ben GJENOCID, qëndrimi i TURQISË në NATO është tradhti ndaj Palestines dhe ndaj mbarë botës Islame.

Qëndrimi i Turqisë në NATO është i pajustifikueshëm dhe Turqia mund te largohet nga NATO, dhe te hyje në aleancë me Rusinë dhe Kinen dhe në kte mënyrë nuk mund të sulmohet nga Perendimi. Ashtu siç nuk guxojnë angloamerikanet ta sulmojnë IRANIN nga Rusia dhe Kina, po ashtu nuk guxojnë as TURQINË ta sulmojnë nga Rusia dhe Kina nese largohet nga NATO.

Turqia duhet te hyj ne luftë me çdokusht dhe me çdo çmim ku duhet te sakrifikoj 50 miljonë njerez, vetem keshtu duke sakrifikuar 50 miljonë turq pastrohet populli turk nga ndikimi i Perëndimit dhe degjenerimi ku eshte zhytur Turqia nga PSEUDONACIONALIZMI, KEMALIZMI dhe neoliberalizmi anglosakson dhe frankogjerman.

Bajramm Shabani

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne