Shqiperia

Punonjësja e Hipotekës e infektuar nga koronavirusi, vetë-karantinohet i gjithë stafi

Një punonjës e Agjencisë së Kadastrës së Korçës është zbuluar si e infektuar nga virusi COVID-19, çka ka detyruar të gjithë punonjësit e kësaj drejtorie janë vetë-karantinohen.

Bëhet e  ditur se kjo drejtori ka mbyllur zyrat dhe ka dërguar punonjësit nëpër shtëpi.

Punonjësja Hipotekës ka rezultuar si pozitive ndaj testit të COVID-9, për pasojë edhe pjesa tjetër e stafit është futur në karantinë për të penguar përhapjen e koronavirusit.

Zyra e Hipotekës mësohet se do të pranojë aplikimet dhe dokumentacioneve vetëm nëpër mjet e-Albania.

/tpz

OPINIONE