Shqiperia

Rama shpall tradhëtarë shqiptarët që nuk i binden luftës së tij imagjinare

Kryeministri Edi Rama në nje postim ne facebook thote se ushtria do te dale e gjitha ne rruge per te mbrojtur popullin nga disa individe, te cilet i  ka quajtur tradhetare te vertete. 

Rama ka theksuar se per te mbrojtur qytetaret duhet perdorur çdo mjet, madje ka paralajmeruar heqjen e plote te lirise per ata qytetare, qe nuk terhiqen nga rruga e tyre qorre.

Postimi i Ramës në facebook: 

🔴 TIRANË – USHTRIA DO TË VIHET E GJITHA NË MBROJTJE TË POPULLIT NGA NJË PAKICË FARE E VOGËL INDIVIDËSH TË PAPËRGJEGJSHËM, TRADHËTARË TË VËRTETË, QË MUND TË NA BËJNË HATANË DHE NUK DUHET TË LEJOHEN NË ASNJË MËNYRË, TË MARRIN NË QAFË MIJËRA E MIJËRA TË PAFAJSHËM, E T’U SJELLIN VUAJTJE TË MËDHA DHJETËRA MIJËRA TË TJERËVE😡

🔴 DUHET T’I NDALIM ME ÇDO KUSHT DHE DO TË PËRDORIM ÇDO MJET, DERI NË HEQJEN E PLOTË TË LIRISË NËSE NUK DO TË TËRHIQEN URGJENTISHT NGA RRUGA E TYRE QORRE👊

🔴 POPULLI NUK I’A KA BORXH ASNJË INDIVIDI TRADHËTINË NË KËTË PËRPJEKJE KOMBËTARE PËR JETËN E NJERIUT🇦🇱

OPINIONE

INTERVISTA