Shehidja e grupit MC BEKA-s dhe xhihadi ukrainas i Albin Kurdit ne Banjskë të Zveçanit

Ne videon me siper Olsi dhe Vladimir Kosturi diskutojne

1. Historine e Kosoves

2. Luften e policise kosovare me serbet e Kosoves ne Banjskë të Zveçanit

3. Arsyet pse Islami po manipulohet nga mbeshtetes te Albin Kurdit per ta treguar perplasje ne Banjskë si xhihad islamik kunder terrorizmit serb

4. Pse Islami dhe Krishterimi nuk kane pune ne ate qe ndodhi ne Banjskë të Zveçanit

5. Cilat jane arsyet qe amerikanet dhe KFOR-i kane toleruar Albin Kurtit qe te provokoje serbet ne Banjskë të Zveçanit

6. Diskutohet mundesi e kthimit te Albin Kurtit ne nje Zelenski te dyte dhe kthimin e Kosoves ne Ukraine nga NATO dhe amerikanet, dhe rolin qe agjentet austriake dhe NATO-iste po luajne ne Kosove qe te provokojne nje front te dyte lufte kunder Rusise ne Evrope.

7. Tregohen kercenimet qe Olsi dhe Ladi marrin ne internet nga injorantet qe nuk kuptojne lojen qe Albin Kurti po luan.

8. Ne fund videoja mbyllet me muzike me kengen e shehides se grupit MC BEKA si ilustrim per shehidet e Kosoves.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne