EtiketeSerbët

Opinion Rajoni

Kurthi serb për Tiranën

nga Janusz Bugajski. Qeveria e Serbisë mund të jetë duke planifikuar eliminimin e ekzistencës së shtetit të Kosovës duke mbështetur një projekt të “Shqipërisë...

Opinion

Pajtimi i serbëve dhe shqiptarëve

Sonja Biserko, Beograd. Entuziazmi fillestar për përmirësimin e gjendjes në rajon pas vitit 2000, fatkeqësisht humbi shumë në intensitet, sepse u vërejt qartë...

OPINIONE