Shqipëria pezullon fluturimet me Anglinë, 14 ditë karantinë për ata që vijnë

Variani i ri më i transmetueshëm se virusi i mëparshëm. Çon në rritje të gjasave për përhapje më të shpejtë sidomos në këtë kohë të vitit.

 

Sa më sipër kemi vendosur pezullimimin e fluturimeve me britaninë e madhe nga e marta deri më 6 janar.
14 ditë karantinë për qyt që vijnë nga Britania e Madhe. Vendosja e izolimit të detyrueshëm vjen si një masë paraprale për të shmangur këtë infkesion të ri. Pas analizës së situatës nga komiteti i ekspertëve dhe nga të dhënat, nga vlerësimi i kryer mbi baza dinamike në dy javët e fundit, rezulton një incidencë 359 raste për 100 mijë banorë”. GSH

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne