Sionizmi, armiku më i madh…

Thonë të bahkohen Orthodhoksët me romanokatolikët dhe në vazhdim me protestantët dhe me gjithë herezitë e njohura dhe të panjohura që djalli ka sajuar në emër të krishtërimit. Dhe pasi të jenë bashkuar, pa përjashtim, gjithë të krishterët midis tyre, më pas do bashkohen me myslimanët, judenjtë, dhe më gjërë me budistët, brahmanët, sindoistët, dhe në përgjithësi me të gjitha fetë e globit (lëvija Ekumenistike, quhet. Ecën paralel me globalizmin.
Dy “tapetet” e antikrishtit). Kjo alkimi pan-heretike po tentohet nëpërmjet asaj që quhet Këshillit Botëror të Kishave (president i kësaj lëvizje ka qënë dhe ky që kemi në krye të kishës këtu. Merreni me mend për cilin punon realisht). Ky emër, mendojmë, nuk i përgjigjet realitetit. “Zoti” i vetëm që aty do kërkojë të adhurohet do jetë Luçiferi i rënë i cili nëpërmjet të dërguarit të tij ndër njerëzit antikrishti do tentojë të zëvendësojë besimin dhe adhurimin ndaj Zotit të vërtetë.
Për lëvizjen Ekumenistike nuk ekziston Zot personal, është totalisht e papranueshme për ekumenistat korrekt (patriak, episkop, priftërinj tradhëtarë të besës tonë) dogma e Perëndisë Trinitare. Është e ditur se Sionizmi satanik kordinon dy veprime keqdashëse brenda dhe jashtë Kishës ku synojnë në një qëllim të vetëm në rënien e kështjellës së vetme që quhet Orthodhoksi.
Nga shën Efremi i Arizonës, 2019 †

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne