Opinion

SIONIZMI DHE ISLAMI I MODERUAR…!

 Savash VELIU

Të gjitha devijimet destruktivo-degjeneruese vijnë nga bota perëndimore (të kontrolluara nga Elita e errët Botërore Siono-Pagane të themeluara mbi Sistemin OKB, NATO dhe Unionin Evropian). Dmth, të gjitha çoroditë me prapavij djallëzore plasohen prej perëndimit sikur “vlera” civilizuese të zyrtarizuara me dorën e shteteve servile që janë peng për të shkatërruar institucionet e Familjes, Arsimit, Jurisprudencës dhe Fesë, që njihen si Shtyllat e shoqërisë dhe rrumbullaksues të shtetformsisë sovrane të kombeve etnike të kapur peng nga krahët e oktopodit paralizues siono imperialiste e cila plason FEMINIZMIN, LGTB – PEDOFILINË e tjera degjenerime sikur gjë normale.

Me ata është kapur keq edhe Rinia nga OJQ-të, Usaid, American Corner, Soros, Rorario Klubet dhe Iluminatit që operojnë zyrtarisht me bekimin e shteteve kukulla përmes projekteve përçarëse në etni e në grupe të vogla nga dera e madhe hyrëse shtetërore duke ua harxhuar energjitë mendore të njerëzve në të kot ata e luftojnë njëratjetrën në devijiminë prej traditave gjenetike të identitetit kulturocivilizues që është mburoja e tyre shoqërore plotë diversitete kombëtare.

Ky projekt si servis për xhveshjen e shoqërisë nga identiteti Kombëtar dhe Fetar ua degradon arsiminë dhe familjen të mos reflektoj shoqëria Sovranitetin e saj në praktik, andaj ua bëjnë lavazh trurin e popujve me pretekse kinse ti drejtojn drejt traditave Kosmopolite sikur qytetar të botës. Në fakt, kjo është një veshje me ide paganoateiste derisa rinistët e popujve të ndryshëm u shërbejnë Globalizmit si militantë të NWOs për tua shtrirrë hegjemoninë e Qeverisë MonoDeiste me një President (Satanin) që do udhëheq botën me Dexhalizmin pasi të ringritet “Tempulli i Mbretit Sollomon” në Jerusalemin Palestinez, mbi themelet e xhamisë All-Aksa pasi të rrenohet ajo.

Tani të rikujtojmë historinë e Nacionalizmit (idea e Kombeve) ishte një fe e re e krijuar nga Masoneria sioniste, kjo fe ideologji i ka rrënjët që në shekullin e XVIII-XIX kur u shpall për të rrënuar Perandorit ekzistuese të kohës dhe kthimi i tokave të tyre në mini shtete të përçara nacionale që të shtrihet më leht nga sionistët kolonializimi i globit.

Këta forca të errta sionoperëndimor plasojn një fe të re të ashtuquajtur “Dialogu mes Feve” të themeluar me Tempullin e tyre sakrale të ndërtuar këtë vit në Berlin. Po pse në Berlin!?

Sepse gjatë Luftës së Dytë Botërore Berlini Hitlerian u përplasë me hebrejët si popullë Arianë në mes të Evropës, me të cilën rast e vranë Hebraizmin me Krishterimin nga qyteti prej ku u ngrit Nazifashizmi që ti dëboj hebrejët prej evropës drejt tokave Palestineze për t’ua ngritur shtetin Israel me sionoterroristët të veshur si hebre, që pas një periudhe të mëtejmë, gjegjësisht sot, sistematikisht të ngritet ‘’Israeli i Madh’’ me kryeqytetin Jerusalem!

Me këta katrahura psikopatologjike katandiset bota përmes Plandemisë e cila është pjesë e këtij planprojekti që ndihmon Globalizimin ose marrjen peng gjithë botën duke i nënshtruar vullnetit të disa oligarkëve Magnat ku njerëzimi do të skllevërohet si GOIM për sionistët!

Ja pra kështu Sionizmi evangelist pasi varrosi dy religjionet të lartë përmendura i vërsulet tani Islamit me të ashtuquajturën “Islamofobi” të drejtuar kundrejt muslimanëve të botës.

A thua Palestina është rastësi e lënë nën mëshirën e shtetit sionist israel… Jo!

Palestinezët qëllimisht i nënshtrohen asgjësimit sistematik të siono-israelitëve me ndihmën e shteteve kukulla araboperse të bashkuara me grupet terroriste si pandam i shtetit israel për ta mbrojtur nga Turqia.

Pra, nuk do të zhduket Israeli pa zhdukur Organizatatë Terroriste të cilat janë piunët parambrojtës të Mbretrisë israelite!!!

Pra, është çorodia sioniste që mbështet fenë islame drejt murit duke forsuar terrorizmin botëror si proces me të cilën përhap ekstremizminë fundamentalist në emër të islamit me ALL-Kaedën & ISIS & PKK & Boko Haram derisa pas perdes farkon një islam të moderuar larg legjislacionit të islamit paqësor.

Ja pse fabrikuan Sionistët ateist “Dialogun mes Religjioneve” në Berlinë të gjermanisë si “Tre fe në një Religjion Pagan” prej ku do mundohen të marginalizojnë islamin ku në vend të sheriatit do ta plasojnë Religjionin e Satanizuar mbi njerëzimin!

Kjo u arrit pasi ndjekësit e Hebraizmit dhe Krishterimit u shpartalluan të shkapërderdhur në radhët e ateizmit sekular që lirshëm ti turren besimit Islam duke e satanizuar me islamofobin ajo të sillet para aktit të kryer kurse shpëtimi të shihet te Triada [Religjioni Pagan] e shpallur pas shkatërrimit të sovjetikëve të kuq dhe si armiku i ri të shihet islami i gjelbër të prokllamuar edhe nga Hangtinton & Fukojama të viteve nëntëdhjeta me ‘’Përplasjen e civilizimeve’’!

Profesor Nexhmeddin Erbakan thotë: “Pasi të bini në grackën e Sionizmit, çfarë dobie ka nga falja e namazit, dhënia e zekatit dhe leximi i tesbihut? Sionizmi nuk ju kërkon të mos e bëni këtë! Sionizmi dëshiron t’jua marrë shpirtin e xhihadit dhe t’ju pengojë në ngritjen e Mehmet Fatihave të rinj dhe Salahudinave!”

Pra. Ata armiqtë e Islamit nuk kanë frikë nga tanket, as nga avionët, as nga topat e as nga plumbat tanë. Ata kanë frikë prej Islamit, kanë frikë prej atyre që kapen fort me këtë fe, prandaj ata u kujdesën që me çdo kushtë të fusin përçarje dhe huti mes muslimanëve përmes Sekteve ekstreme që arritën të shashtrisin muslimanët të përçarë në grupacione ekstreme kundër njëra tjetrës të hutuar mes lindjes dhe perëndimit!

A jeni duke e kuptuar lojën e madhe të botës sioniste përse fizikisht dhe shpirtërisht sulmon islamin industria Mediatike dhe Politika e Këshillit të Sigurisë me Ushtrinë sioniste NATO, trasuesit të Islamofobisë për ti luftuar muslimanët me importin ogurzezë ‘’Dialogu mes Religjioneve’’ me tendenc të futet brenda jetës së muslimanëve bashkë me ca hoxhallarë imandobët pasues të dexhallit që vrapojn pas paras dhe posteve të harojn ahiretin!

Kur sionistët nuk mundën t’i nxjerrin muslimanët nga islami, ata futën imam të modernizuar për t’ua nxjerr islamin nga zemrat e besimtarëve, thotë Ahmed Musa Xhibril.

Pra. “Nëse e dëshironi vatanin, rilindjen, mirëqenien dhe shpëtimin, atëherë medoemos duhet ta ndryshoni vetveten tuaj! Sepse vatani nuk ngrihet me urrejtje dhe antipati”, thotë Nujoud Langhi.

Gjithsesi se gjitha shtetet nacionale janë bërë vegel të Iluminatëve sorosionist të cilëve u paraprijnë rinia trushpërlare si pasuese e “vlerave” helmuese perëndimore që do detyrohet ta luftoj familjen, prindërit dhe traditën popullore në emër të kauzës Neomoderniste, shkatërrueses së moralit hyjnor mbi tokë.

Kjo çorodi masmediale goditi shtresat popullore shkaku i moralit të ulët të përcjellura me plotë dëshira të shfrenuara egoiste tek njerëzit pa koncept politik dhe atë kulturor shkaku mungesës së figurës së ‘’Liderit’’, i cili është udhëheqës fizik dhe shpirtëror si dhe arkeitip [model] për masatë e gjëra popullore.

Sepse një lider i moralshëm i çon njerëzitë aty ku duan të shkojnë. Një lider i madh i çon njerëzit jo aty ku duan të shkojnë, po aty ku duhet të jenë!

Një shembull më pikant është presidenti Erdogan i cili thotë, Kur i hyra Politikës vdekjesë i thash: “Ndoshta mundemi të takohemi së shpejti, ndoshta edhe më vonë, por sidoqoftë një ditë do të takohemi faqebardh”!

Në përgjithësi popujtë e sotëm me gjithë rininë të përfshirë nga mania hegjemoniste sionoiluminate si servise e fuqive europiane janë shtytës të popujve botëror drejtë krimeve masive dhe ky sindromi krimogen patjetër duhet të frenohet me gjuhën e ligjit dhe forcës fetare ndryshe nuk luftohet ligësia e çfaqur. Me këtë rast Muhammedi a.s ka thënë: “Lufta më e mirë është fjala e drejtë përpara një udhëheqësi zullumqarë”!

OPINIONE