Bota

Sulmi terrorist në Idlib të Sirisë, një ushtar turk bie dëshmor

Bie dëshmor një ushtar turk i plagosur rëndë si pasojë e sulmit terrorist më 5 qershor në rajonin Idlib të Sirisë.

Në deklaratën e bërë nga Sekretaria për Media dhe Çështjet Publike të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare,si pasojë e sulmit terrorist ndaj ambulancës së blinduar më 5 qershor në rajonin Idlib të Sirisë, ushtari i plagosur rëndë, pavarësisht të gjitha ndërhyrjeve mjekësore nuk mundi të shpëtohet dhe ra dëshmor./trt

OPINIONE