EtiketeAMA

Shqiperia

Paratë tona për median e kazanit?

Skerdilajd Zaimi Sot është zhvilluar në mjediset e Autoritetit të Medias Audiovizive një takim konsultativ mes drejtorit të këtij instiutucioni, Gent Sala dhe...

OPINIONE