Etiketeamerike

Bota

Ruhani: SHBA humbi një rast historik

Shtetet e Bashkuara kanë humbur një mundësi historike për të korrigjuar gabimet e tyre duke hequr sanksionet kundër Iranit në mes të krizës së koronavirusit...

Bota

Një Bajram në Amerikë

25 mijë besimtarë mbushën fushën e gjelbër të “Toyota Park” në Çikago, për të kremtuar Fitër Bajramin. Falja u udhëhoq nga imam Shejkh Jamal Said, i cili tha...

Opinion

Cila Amerikë?

Nëse abolicionistët argumentonin se ishte e vëtëkuptueshme që çdo njeri kishte lindur i lirë dhe i barabartë, pro-skllavistët mendonin se afro-amerikanët nuk...