Anglia

Si CIA dhe MI6 krijuan ISIS

Nga: Kit Klarenberg Brenda vetëm 24 orëve nga të shtënat masive të tmerrshme në Sallën e Qytetit Crocus të Moskës më 22 mars, e cila

Read More