Etiketearmatime

Opinion

A FRIKËSOJNË BOTËN ARMATIMET TURKE!

Savash VELIU Turqia nuk lejon askush t’ia dalë të pengojëaktivitetet e saja në Mesdheun Lindor, në Veriun Irakian dhe atë Sirian me mendimse Turqia do të...