EtiketeAstana

Opinion

Një samit i jashtëzakonshëm

nga Alptekin Dursunoglu. Ky samit, i cili është i rëndësishëm duke qenë kontakti i parë në nivel të lartë në mes të vendeve evropiane dhe partnerëve të Astana...

Bota

Rusia ka fituar në Siri

Rusia me efikasitet mbresëlënës, fleksibilitet dhe përshtatshmërinë e veprimeve ushtarake dhe politike ka arritur të fitojë në Siri, vlerësoi revista...

OPINIONE