EtiketeBiznesi

Opinion

Musai i vret vet

nga Edison Ypi. Musai është pronar i një biznesi. Biznesi i Musait punon si sahati i hoxhës. Hapet dhe mbyllet në orare precize, asnjë problem, asnjë...