EtiketeBota islame

Opinion

MEDIUMET DIXHITALE APO DEXHALISTE!

Savash VELIU Ne si komb duhet të mësojmë se si ta respektojmë siç duhet faktet historike dhe si t’i ndëshkojmë me drejtësi kriminelët që rrezikojnë...

Opinion

Nëse Jeruzalemi bie…?

nga Kudret Bylbyl. Jeruzalemi është qyteti i shenjtë i myslimanëve, të krishterëve dhe hebrenjve; kibleja e parë e besimtarëve të islamit… Ai është...

Bota

Alijevi apel botës islame për unitet

Në fjalën drejtuar pjesëmarrësve në Forumin e 4-t Botëror të Dialogut Ndërkulturor që mbahet në Baku të Azerbajxhanit, Presidenti Alijev i ka bërë thirrje...