EtiketeBregun Perëndimor

Bota

Ushtria izraelite arreston 12 palestinezë

Ushtarët izraelitë kanë arrestuar 12 palestinezë përfshirë dy fëmijë në Bregun Perëndimor të pushtuar. Mes të arrestuarve gjenden edhe 2 fëmijë të moshës 9 dhe...

Bota

Zgjedhje lokale në Bregun Perëndimor

Palestinezët që jetojnë nën pushtimin izraelit në Bregun Perëndimor dolën të shtunën në zgjedhjet lokale, të cilat u bojkotuan nga disa organizata palestineze...