Etiketedemokracia

Opinion

Kontrollorët e demokracisë

nga David Wisner. Kush – apo çfarë – janë kontrollorët(gatekeepers) e demokracisë? Çfarë bëjnë ata? Një kolege në shoqërinë civile, drejtuese e bordit të një...

Bota

Shpellarët e Europës

46 mijë njerëz morën pjesë sot në protestat kundër rritjes së çmimit të karburanteve në Francë.  Kjo është dita e dytë dhe siç raporton “France 24” dje...

Opinion

Pse po lëkundet demokracia?

nga Kuashik Basu. Nju Jork – Xhair Bolsonaro, kandidati kryesor për presidencën braziliane, është një hiper-nacionalist i të djathtës ekstreme. Fakti që ai do...

OPINIONE