EtiketeEdison Ypi

Shqiperia Uncategorized

Komshiu…

Nuk kishte mënyrë për t’i shpëtuar vigjilencës së komshiut. Të shpresoje të hyje në shtëpinë tënde me një mikeshë pa të parë komshiu, ishte ëndërr e...

Opinion

Musai i vret vet

nga Edison Ypi. Musai është pronar i një biznesi. Biznesi i Musait punon si sahati i hoxhës. Hapet dhe mbyllet në orare precize, asnjë problem, asnjë...

Opinion

Grusht i munguar

nga Edison Ypi. Iku me anije duke u betuar se nuk do kthehej më kurrë. Megjithatë më çoi haber se kishte ardhur. U takuam në kafene. -Po thonë se ne të...

Opinion

Birra

Birra nuk kishte lidhje me shuarjen e etjes. Birra ishte sapun për fytin, letër zmerile për gurrmazin, shplarëse zhulash mbeturinash të gojës, tretëse yndyrash...

Opinion

Kam te puna

Kam te puna gjithçka që lypset për të ndrequr biçikletën, sobën, rubinetën, këpucët; çelsa, kaçavida, llamarina, çekiça, sholla, lëkura, ngjitëse, gozhda...

Kultura Opinion Sociale

Ëndërrtar – Edison Ypi

Me sy mbyllur pashë disa djem dhe vajza veshur e mbathur, mbaruar universitete të famshme të botës duke folur me zjarr si bëhet Shqipëria Zvicër. Me sy hapur...