EtiketeEmmanuel Macron

Opinion

A është Franca kundër MEK?

Nga: Eldar Mamedov Më 30 tetor Alexis Kohler, Shefi i shtabit të Presidentit Francez Emmanuel Macron, njoftoi se Franca, duke marrë parasysh “pasojat...

Bota

Macron: Bota është në krizë të thellë

Bota po kalon në një krizë të thellë, dhe mund të jetë në prag të një kohe të luftës, është shprehur  presidenti i Francës, Emmanuel Macron gjatë një fjalimi...

Bota

Protesta kundër Netanyahut në Paris

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i cili shkoi në Francë në kuadër të turneut të Evropës dhe bisedoi me Presidentin Emmanuel Macron dhe mori pjesë...

Bota

Erdogani i tregon vendin Francës

Fjala ‘mund të ndërmjetësojmë mes Turqisë dhe Forcave Demokratike Siriane (FDS)’, nëse kjo është e vërtetë, është një deklaratë që i kapërcen tejmase kufirin...