EtiketeFëmijët

Shqiperia

STOP! Hiqni duart nga fëmijët

Një nga shfaqjet më të shëmtuara të kësaj fushate është përdorimi i fëmijëve për të mbledhur vota. Nuk është hera e parë që shohim politikanë që rrokin fëmijët...

Sociale

Pranvera është “ulur”

Pranvera është “ulur” kudo dhe fëmijët e ndjejnë më shumë nga të gjithë, energjinë që natyra “çliron” në pranverë. Sot këta fëmijë janë 2, 3, 4 apo 5 vjeç...