EtiketeGjiri Persik

Bota

Trump i hakërrehet Makronit!

Të enjten, 8 gusht, Presidenti amerikan Donald Trump tha se askush nuk lejohej të fliste me Iranin në emër të Shteteve të Bashkuara dhe akuzoi Presidentin...

OPINIONE