Etiketegra

Rajoni

Filmohen dy gra duke bërë magji

Kamerat e sigurisë pranë një shtëpie në Prizren kanë kapur një veprim të çuditshëm të dy femrave. Ato shihen teksa i afrohen një shtëpie dhe hedhin diçka tek...