EtiketeGrevë

Bota

Punëtorët në Gjermani nisin grevat

Punëtorët e sektorit industrial për metale dhe inxhinieri në Gjermani kanë nisur grevën, si pjesë e fushatës së unionit IG Metall për paga më të larta...

OPINIONE