EtiketeHollande

Opinion

Faleminderit Hollandë

nga Erjus Mezini Që ta dish ti Hollandë, për tridhjetë vjet rresht, qysh kur isha fëmijë dhe gjersa u bëra mesoburrë, mua më edukuan me bindjen se arritja më e...