Etiketeitali

Bota

Shitja e makinave në BE shënoi rritje

Shitja totale në tregut e makinave në Bashkimin Evropian (BE) gjatë muajit tetor të këtij viti është rritur me 8,7 për qind në raport me periudhën e vitit të...

Rajoni

Stuhi në Itali, vdesin 12 persona

Numri i të vdekurve nga përmbytja dhe rrëshqitjet e tokës të shkaktuara nga stuhia në Itali është rritur në 12 persona. Sipas agjencisë italiane të lajmeve...

Bota

BE rrëzon buxhetin e Italisë (letra)

Komisioni Evropian ka hedhur poshtë projektbuxhetin preliminar të qeverisë italiane, sipas La Repubblica. Në të njëjtën kohë, sipas informacionit, Komisioni...

Bota Opinion

Kthimi i Fashizmit në Itali!

Nga: MICHAEL LEONARDI Arrestimi i Domenico Lucano, kryebashkiaku italian revolucionar i Riace, Calabria vuri në dukje për të mirëpritur emigrantët me një...

OPINIONE