Etiketeitali

Opinion

“Sa turp, nuk kemi armiq!”

nga Umberto Eco. Javën e shkuar më ra rasti të kem si taksist një burrë me ngjyrë, me një emër të padeshifrueshëm, por që më sqaroi aty per aty se ishte...

Opinion

Problemi i fashizmit në Itali

Edhe më tepër se 70 vjet pas vdekjes së tij, Mussolini ka shumë ithtarë dhe adhurohet në Itali. Portrete të tij ose simbole të fashistëve i sheh pak a shumë...

Rajoni

Italia nderon heroin rus

Në qytetin italian Vagli Sotto këtë muaj është hapur një monument në nder të oficerit rus Aleksandër Prohorenko, i cili humbi jetën në mars 2016 gjatë kryerjes...

OPINIONE