EtiketeIzrael

Islamofobi Video

Nata e Palestines, pjesa 3

Ylli Permeti, Klodi Leka dhe Emir Coskun flasin per Ceshtjen e Palestines. Drita Ibrahim dhe Halit Methasani recitojne poezi per Palestinen. Blerim Vaka...

Opinion

Çudia e feminizmit perandorak

Kur isha një vajzë e vogël, si shumë gra të brezit tim të cilat u rritën duke parë shfaqje televizive amerikane (edhe nëse ato dubloheshin në gjuhën arabe)...

Opinion

Lufta kundër Katarit

Olsi Jazexhi Embargoja që diktatura e Arabisë Saudite dhe satelitët e saj të Bahreinit, Emirateve Arabe, Maldivet dhe Mauritania, sëbashku me diktaturën e...

Bota

Shtohet niveli i varfërisë në Izrael

Në kohën kur qendra të ndryshme studimore dhe hulumtuese flasin për shtimin e nivelit të varfërisë në Izrael, kabineti qeveritar i regjimit sionist vazhdon...

Opinion

Abu Trump al-Amriki

I zënë ngushtë në shtëpi në një luftë “bëje ose vdis” (ose “gjueti shtrigash”) kundër fraksioneve të fuqishme të Shtetit të Thellë, Presidenti Tramp, në...

Video

Shteti ‘terrorist Izraelit’

Kjo video e shkurtër (më pak se 2 minuta) tregon qartë për krimet që shteti terrorist izraelit po kryen ndaj popullit palestinez. Kërkojmë nga të gjithë e...

Opinion

Ku janë të drejtat e njeriut?

Të burgosurit palestinezë janë futur në ditën e shtatë të grevës së urisë. Ne kuader te thirrjes per heqjen e kufizimeve per vizitat familjare, te burgosurit e...

Opinion

Nelson Mandela i Palestinës

KAM një rrëfim për të bërë: Më pëlqen Marwan Barghouti. E kam vizituar disa herë shtëpinë e tij modeste në Ramallah. Gjatë bisedave tona, ne diskutuam për...

Opinion

Përse e sulmoi Trumpi Sirinë?

  Olsi Jazexhi Agresioni i datës 6 prill kundër Sirisë është krimi më i fundëm dhe ilegal që administratat amerikane bëjnë kundër vendeve arabe dhe...

OPINIONE