Etiketeizraelite

Bota

Karikatura izraelite e cila përqesh arabët

Ministria e punëve të jashtme izraelite ka publikuar karikaturën raciste në të cilin bënë thirrje arabëve që të braktisin Mesjetën dhe të vendosin marrëdhëniet...