EtiketeJeruzalem

Opinion

Jo UNRWA, jo Nakba?

Nga: Guven Sak Administrata Trump ka vendosur të zvogëlojë të gjitha fondet e SHBA-ve në Agjencinë e Ndihmës dhe Punës së Kombeve të Bashkuara për Refugjatët e...

Bota Kuriozitete

Gjendet vula e profetit Isaia?

Biblical Archaeology Society njofton se në Jeruzalem mund të jetë gjetur vula e profetit Isaia. Isaia jetoi në shekullin e 8 p.e.s dhe Bibla ka një libër të...

Bota

Shteti izraelit takson kishat, reagon BE

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politika të Jashtme dhe të Sigurisë, Federica Mogherini, lidhur me planin e Bashkisë së Jeruzalemit të...

Opinion

Boshti i ri në Lindjen e Mesme

nga Joschka Fischer. Rendi ndërkombëtar i pasluftës po i nënshtrohet riravijëzimeve të mëdha dhe po kështu po ndodh edhe në Lindjen e Mesme. Ndërsa dikur...

Opinion

Mos e kryqëzoni Ramën në Jeruzalem

nga Andi Bushati. Gabimi më i madh i të gjithë kundërshtarëve të Ramës është se pretendojnë se ai çdo gjë e ka bërë gabim. Kjo ka ndodhur edhe këtë herë. Një...

Bota

Izraeli del zyrtarisht nga UNESCO

Kryeministri Benjamin Netanjahu udhëzoi të premten të dërguarin e posaçëm të Izraelit në Organizatën Edukative, Shkencore dhe Kulturore të OKB (UNESCO) për të...

Opinion

Merreni dhe Aksanë, po pastaj?

Nga Edlira Durmishaj Gjithnjë arti, ka arritur të shprehë mjeshtërisht të vërtetat më të hidhura. E di se jam vec një fëmijë, po ndërgjegja jote, a është akoma...