Etiketekomunizmi

Opinion

Shqiptarizmat e Marin Memes

Nga Kliti Kote Kur degjoj Marin Memen me duket vetja sikur jam ne klasen e 5 fillore, ne oren e historise. Histori mitesh dhe perrallash mitike, nacional...

Opinion

Neoliti, kapitalizmi dhe komunizmi

/Alain Badiou/ Sot është bërë tejet e zakonshme të parashikohet fundi i racës njerëzore ashtu siç ne e njohim atë. Ka një sërë arsyesh për parashikime të tilla...

Opinion

Luftë klase e kazanit të corbës

Nga Xhafer Sadiku Midis atyre që me te drejte e këshillojnë Bashën për të reformuar formacionin politik që ai drejton, nuk mungojnë as pinjollët e kriminelëve...

OPINIONE