EtiketeLiga Arabe

Opinion

Liga Arabe, Amerika dhe Izraeli

nga Zekeriya Kursun. Samiti i Ligës Arabe për Zhvillimin Ekonomik dhe Social, i cili u mbajt para katër ditësh në Bejrut, filloi me mungesën e liderëve arabë...