EtiketeLSI

Opinion Shqiperia

Jo më shumë se 29 vite!

/Viki Çipi/ Kriza në të cilën ndodhet vendi, sulmet mes partive, situata parlamentare, farsa zgjedhore dhe pasiguria që ndjen populli i thjeshtë nuk janë diçka...

Opinion

Arrestimet, dy standartet e LSI-së

ANDI BUSHATI Të gjithë figurat kryesore të LSI-së janë hedhur në një sulm frontal për ta paraqitur si politik arrestimin e një drejtori të rrugëve që ishte...

Shqiperia

Opozitarizmi banal i LSI-së

U bënë gati katër muaj që përballë qeverisë së drejtuar nga Edi Rama është krijuar një opozitë e re parlamentare. Të paktën për çështje të caktuara, PD-ja dhe...

Shqiperia

Kë favorizon bojkoti, PS, PD apo LSI?

Shqiptarët kanë votuar në një numër shumë më të vogël se sa në vitin 2013. Sipas të dhënave zyrtare votimi është në afro 44 %, në raport me 53 % që ishte katër...

OPINIONE

INTERVISTA