EtiketeMinistria e Punëve të Jashtme

Bota

Turqia dënon djegien e Kuranit në Suedi

Turqia dënoi provokimin me djegien e Kuranit në qytetin Molmo të Suedisë. Në deklaratën e bërë nga Ministria e Punës së Jashtme shkruhet: “Dënojmë fuqishëm...

Bota

Turqia dënon sulmin terrorist në Mali

Turqia dënoi sulmin terrorist në Mali, që kishte në objektivë një kamp ushtark dhe ku humbën jetën shumë ushtarë. “Kemi mësuar me hidhërim se shumë ushtarë...

Bota

Turqia dënoi sulmin me bombë në Pakistan

Turqia dënoi sulmin me bombë brenda mesxhidit të një medreseje në Pakistan. Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Turqisë bëhet e...

Bota

Ankaraja reagon fuqishëm ndaj Holandës

Ankaraja deklaroi se pretendimet e parashtruara në vendimin e miratuar kundër Turqisë në Kuvendin e Përfaqësuesve në Holandë janë të pabaza dhe shpifje. Në...