EtiketeMjeket

Opinion

5 Euro

5 Euro kushtojnë 8 bukë që hahen në një ditë nga 8 familje modeste shqiptare nga ato për të cilat restoranti është një shpikje e panevojshme. 5 Euro dalin e...

Rajoni

”Mjekët e kanë shitur shpirtin”

“Partizimi ka ngulitur thellë thonjtë e agresivitetit dhe jo-humanes në mesin e kolegëve të mi mjek” tha Milço Panovski, mjek kirurg i kirurgjisë...