EtiketeOBI

Bota

OBI dënon djegien e Kuranit në Suedi

Organizata e Bashkëpunimit Islam (OBI) dënoi djegien e një kopje të librit të shenjtë musliman Kuranit në qytetin jugor të Suedisë Malmo. Në një deklaratë...

Opinion

Jerusalemi nuk është i vetmuar

nga Ibrahim Kalin. Mesazhi i zëshëm dhe i qartë i dhënë në votim në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së është se Jerusalemi nuk është i vetmuar dhe taktikat e...

OPINIONE