EtiketePakistan

Bota

Pakistan: Vritet “Babai i Talebanëve”

Një klerik mysliman i njohur si ‘“Babai i Talebanëve”, pasi universiteti i tij ndihmoi në nisjen e lëvizjes islamike, është vrarë sot në Pakistan. Sami ul-Haq...

Bota

Burgoset lideri opozitar pakistanez

Një gjykatë në Pakistan ka urdhëruar që lideri opozitar, Shahbaz Sharif të dënohet me burg për 10 ditë, pasi u arrestua në një rast për korrupsion. Ai, duket...

Bota

Zgjedhje presidenciale në Pakistan

Sot në Pakistan mbahen zgjedhjet presidenciale indirekte, ku për kreun e shtetit garojnë tre kandidatë. Deputetët e Parlamentit kombëtar zgjedhin presidentin e...

Bota

Kanadaja arreston ish-pengun e talibanëve

Shtetasi kanadez, Joshua Boyle, i cili para do kohe është çliruar nga rrëmbimi pesëvjeçar i talibanëve në Pakistan, me bashkëshorten e tij dhe fëmijët, është...

OPINIONE