EtiketePalestine

Bota

Ushtria izraelite bombardon Gazën

Avionët e ushtrisë izraelite bombarduan objektivat e Brigadave Izzeddin al-Kassam në Gaza. Sipas një deklarate të ushtrisë izraelite në Twitter thuhet se...

Bota

Liri Palestinës – Popujt do të fitojnë

Aktivitet i realizuar në datën 29 Nëntor 2018 nga Organizata e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) në Atikë dhe Këshilli Qendror i Rinisë Komuniste të Greqisë...

Opinion

Jo UNRWA, jo Nakba?

Nga: Guven Sak Administrata Trump ka vendosur të zvogëlojë të gjitha fondet e SHBA-ve në Agjencinë e Ndihmës dhe Punës së Kombeve të Bashkuara për Refugjatët e...

OPINIONE