EtiketePoloni

Bota Opinion

Veprimi i Polonisë për Iranin!

Nga Faruk Logoglu* Në Poloni do të organizohet një konferencë ndërkombëtare e cila në fillim ishte titulluar “Iran”, por më pas, veçanërisht pas reagimeve të...

Opinion

Polonia dhe ligji i Holokaustit

Pas nënshkrimit të ligjit të Holokaustit nga presidenti Duda në Poloni, ka pasur reagime të ashpra nga bota e jashtme. A e ka nënvleftësuar Varshava efektin e...

OPINIONE