racizem

Nëntë orë peng në Romë

Nga Klodi Leka Ftesa për të folur përpara një kolektivi të majtë në Romë për marrëdhëniet italo-shqiptare më entuziasmoi jashtë mase dhe, pa rrenë, entuziazmi

Read More