Rendi i ri botëror

Pse nuk del Turqia nga NATO?

Nga: Savash Veliu TURQIA nga Nato nuk del sepse merr prej saj fuqitë e ndryshme vepruese siç është fuqia Organizative, Politiko-Diplomatike dhe Teknologjisë së lartë

Read More