Pse nuk del Turqia nga NATO?

Nga: Savash Veliu
TURQIA nga Nato nuk del sepse merr prej saj fuqitë e ndryshme vepruese siç është fuqia Organizative, Politiko-Diplomatike dhe Teknologjisë së lartë Ushtarake me NATO standardet nga përfitoi shumën e përvojave të mëdha të hapërimit më të shpejt drejt armëve më të sofistikuara vendore të cilët shënojnë rekordet e saja botërore sot.
 Turqia apo Presidenti Erdogan lirshëm mund të shkoj në Evropë dhe kudo në botën perëndimore dhe në terrenin e tyre tua përplasë të vërtetën në fytyrë pa hezituar fare edhe përkundër asaj se ata e cilësojnë diktator por a nuk shqetësohet por përkundrazi ai i përmbysë të gjitha etiketimet të thëna ndaj tij me leksione të dhëna në çdo takim gjeopolitik të cilën e bën pa u hezituar fare siç bëri në rastin më të freskët kur ia përplasi të vërtetën e dhimbshme kancelarit Scholz në fytyrë dhe ate në mes të Berlinit ku degradoi tërrë imazhin dhe prestigjin gjerman duke e akuzuar njëkohësisht edhe Bashkimin Evropian bashkë me Nato’n si bashkëfajtorë dhe përgjegjës të Masakrës dhe Gjenocidit në Gaze e cila historikisht do mbetet njollë prej njollave më të zeza të demokracisë hipokrite perëndimore në mes të Berlinit që është zemra e Evropës dhe Botës Perëndimore.
E kjo nuk mund të ndodh me Putinin i cili është i mbërthyer brenda kafazit Moskë sepse nuk mund të lëviz lirshëm ngase është i akuzuar për krime lufte që të vjen puna një Armeni e vogël të lëshoj fletëarrest për arushën e rusis..!
Ja pra, kjo është forca e Turqisë së Erdoganit i cili vepron si kali trojës brenda shtëpisë së Nato’s me një mission të paralizuarit dhe pafuqizimitë të organizmit veriatlantik edhepse e kanë kuptuar rolin e Turqisë në shkatërrimin e tij siç është rasti me Suedinë të cilën e mba peng dhe asgjë s’mund të bëj NATO sepse është vonë të reagohet pasiqë më Turqia sa vjen e mëshumë fuqizohet brenda suazave të Natos kurse ata dobësohen dhe kështu të përçarë në blloqe mes veti sto nuk mund të marrin vendime unike derisa të vjen dita që do të përmbysen dhe do ta shkatërrohen përfundimisht si organizëm sionomasonste nga Turqia e pastaj do largohet triumfalisht prej saj drejt perandorisë së re me Turkfolësit dhe botën muslimane me një Rend të Ri Botëror pa mizorët!
Turqia e Erdoganit është e themeluar për të vepruar kundër Nacionalizmit (idea e Kombeve) e cila është një fe e re e krijuar nga Masoneria sioniste, kjo fe ideologji i ka rrënjët që në shekullin e 18-19 e krijuar të rrëzonte Mbretëritë dhe Perandoritë e kohës duke veçuar rrënimin e Perandorisë Osmane e cila ishte peng të ngritet imperializmi gjakatar, andaj ky mission është më madhore se gjithçka tjetër ngase ata ishinë rrënuesitë të Hilafetit Osman që tani të vjen radha ti rrënoi këto paganokristianët me idenë e “Mili Gyrysh” të Ihvani Muslim sunnit.
Masoneria ishte për të prishur perandoritë dhe për ti përçarë popujt pra duke i ndarë në kombe të ndryshëm pastaj e kishte të lehtë që ti kontrollonte ato.
Me daljen në skenë të Nacionalizmit populli u zhytë në varfëri mendore pa e kuptuar se në këtë mënyrë u skllevërit ndaj bankierëve mason të robëruar në kredi dhe borxhe të larta duke hyrë në hipoteka ata humbnin lirinë dhe sovranitetin mbi shtetin kombëtar pakthyeshëm siç jemi sot josovran.
Nëse e dëshironi vatanin, rilindjen, mirëqenien dhe shpëtimin, atëherë medoemos duhet ta ndryshoni vetveten tuaj! Sepse vatani nuk ngrihet me borxhe dhe servilizim ndaj padronëve gjakpirës dhe kukullave të tyre në pushtet!”. /GazetaImpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne