EtiketeTurqia

Bota

Trump: Kemi lajme të mira nga Turqia

Presidenti i SHBA-së Donald Trump tha se “lajme të mira” së shpejti do të vijnë nga Turqia, pas disa orëve bisedime bilaterale midis zyrtarëve nga...

Bota Opinion Sport

Standardi i dyfishtë i UEFA-s

HİLMİ SEVER Fillimi i hetimit disiplinor nga Unioni i Federatës së Futbollit të Evropës (UEFA) me arsyetimin se mund të përmbajë provokim politik përshëndetja...

Bota

Evropa vishet nga Turqia

Sipas të dhënave të Asamblesë së Eksportuesve të Turqisë (TIM), në krye të listës së këtyre eksporteve turke janë renditur shtetet evropiane. Vendin e parë në...

Bota

Ai pa persekutimin dhe prishi lojën!

Kina, duke u përpjekur të mbulojë torturat në kampet e internimit në Turkistanin Lindor ftoi një grup gazetarësh për ti përdorur në lojën e tyre të ndyrë...

OPINIONE