Etiketemusliman

Islamofobi Opinion

Ezani

nga Rudian Zekthi. I. Para disa ditësh organet ligjzbatuese të vendit kanë nisur procedim penal me akuzat për racizëm dhe nxitje të urrejtjes për një tifoz të...

Opinion

Terroristët dhe terrorizmi kanë fe!

nga Ervis jangulli. Sulmi i fundit terrorist ka shkatuar një dhimbje te madhe në mbarë botën islame, mirepo kjo ngjarje dhe kjo dhimbje s’duhet të na bëhet...

Opinion

Me  butësi,  larg esktremizmit

Nga Agim Jakupi Ne hasemi në probleme të natyrave të ndryshme, në të shumtën e rasteve nuk dijmë si të sillemi dhe çfarë duhet ndrërmarë. Jo larg nesh hedhen...

Shkence

El Xhezeri shpikësi muslimanë

El-xhezeri konsiderohet si një nga kokat e inxhinierisë mekanike në histori, shpikjet e të cilit çuan në hapjen e derës për shfaqjen e një sërë mekanizmash të...

Bota Historia Opinion

Politikanët nuk janë engjëj

Dr. JASIR KADI Nëse bashkësia jonë e muslimanëve do të studionte historinë islame – pra, realisht ta studiojnë, dhe jo vetëm të dëgjojnë versionet e “qëruara”...