NJË BOTË E DYTË GLOBALE NË NGRITJE

Savash Veliu

Bota tenton të ngrihet mbi vajosjen e familjes Rothschild si fuqia e re botërore, por gjithsesi tenton të ngrihet nën globalistët që po lëvizin drejt shtetit ateist kinez të ndërtuar nga disa familje të pasura përkrah Rothsçajlldëve ungjillorë (evangjelistë) nga ideologu Henry Kissinger për dekada.

Para vdekjes së tij, Kissinger vizitoi Kinën dhe i kërkoi asaj që të mbështeste Israelin në Gaza dhe të ndajë pasurinë e tij në det. Kështu duket se ata veprojnë bashkë edhe pse kërcënojnë njëri-tjetrin.
Në këtë rast, Rothsçajlldët janë rivalë seriozë të Rokfelerëve, të cilët ende mbajnë besime të vjetruara se Amerika duhet të ruajë primatin e liderit botëror hegjemono imperialiste.

Në këtë rast, anglo-amerikanët neokonservatorë do të marrin Evropën jofetare si bisht kundër Kinës dhe Rusisë. Në forume dhe filma të ndryshëm janë gjithmonë këta njerëz që shpëtojnë botën, por në realitet bota duhet të shpëtohet prej tyre!

Ideja e propozuar e Rothsçajlldëve u refuzua kategorikisht nga Rokfelerët sepse Amerika e harxhoi veten dhe duhet të shkatërrohet si polici botërore dhe në vend të saj do të ngrihet Kina ateiste, sërish një projekt antinjerëzor i Sionizmit.

Me fjalë të tjera, dihet se Rokfelerët mbështesin Partinë Demokratike Amerikane, të udhëhequr nga sionistët, në krye me Pentagonin dhe NATO-n, ndërsa Rothsçajlldët mbështesin Partinë Republikane, të udhëhequr nga Ungjillorët me Trump dhe FED.

Janë Rockefellers dhe Rothschild ata që krijuan grupet G3-G7 dhe G20 për të kontrolluar biznesin e tyre global; ky është një sistem kapitalist uzurpues që është konsumuar dhe dëshiron të zëvendësojë Rothsçajlldët me zhargonin e ri BRICS të udhëhequr nga Kina që do zë vendin e Amerikës në të ardhmen e afërt.
Prandaj NATO-PENTAGON-FED është gjakpirësi i gjithë njerëzimit, siç shihet dhe në gjenocidin e sotëm të fundit në Gaza.

Pra ata u mblodhën nën flamuj të ndryshëm satanikë. Në fakt, ata i shpallën luftë bastionit të fundit të Islamit me vlerat familjare, përmes feminizmit, lirisë së shprehjes, ngrohjes së klimës, korrupsionit, PANDEMIN dhe të tjera shpikje që përpiqen të nënçmojnë besimin islam, i cili është mbrojtësi i njeriut nga të këqijat, të iniciuar. nga LGTB, një Skllavëri e re moderne sionosataniste.

Islami është i vetmi fe që nuk u jep llogari sionistëve sepse ndalon prostitucionin, që është një biznes që gjeneron qindra miliarda dollarë, alkooli, i cili është i përhapur me të madhe në.medin e njerëzve, droga që gjeneron shifra marramendëse të paras dhe vrasjet, sepse armët më të mëdha shiten në këtë mënyrë në tregun legal dhe ilegal. Pra, e gjithë kjo sjell një biznes total bruto prej 2.690 miliardë dollarësh përfitimi nga shkatërrimi në masë të njerëzimit. Pra kjo është arsyeja pse pushtetet perëndimore shpikën islamofobinë për të demonizuar Islamin dhe muslimanët si keqbërës dhe terroristë që kërcënojnë botën, por pikërisht bota perëndimore është kërcënim serioz për botën e sotëm.

Dhe nëse vazhdojmë me këtë mentalitet, ne do të bëhemi viktima të globalizimit të tyre sionist dhe do të japim një shembull sesi popujt duhet të humbasin duke u bërë qytetarë të botës së tyre – HomoLupus që ham njëritjetrin.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne