EtiketeShqiptar

Shqiperia

Çdo shqiptar ka 3,200 euro borxh

Shqiptarët kanë 9.15 miliardë euro borxh, rriten pagesat për shërbimin e borxhit. Qeveria zgjat afatin e borxhit për t’ia kaluar pagesat qeverisë tjetër. Ulen...

Opinion

SHQIPTAR TË JEMI VIGJILENT!

Savash VELIU Një kohë të gjatë përgaditen fushata me kurthe dhe tensione fetaro-nacionaliste në hapsiratë tona që synojn radikalizimin e gjendjes shqiptare...

Rajoni

Letër Imamit Shqiptar nga Xhabir Hamiti

Është mëkat dhe veprim i pafalshëm për ne dhe fëmijët tanë që vlerat tona fetare sot t`i përziejmë me fraksione dhe lëvizje politike fetare të jashtme të cilat...