Etiketestuhi

Rajoni

Stuhi në Itali, vdesin 12 persona

Numri i të vdekurve nga përmbytja dhe rrëshqitjet e tokës të shkaktuara nga stuhia në Itali është rritur në 12 persona. Sipas agjencisë italiane të lajmeve...

Shqiperia

Dëme nga stuhia në Tiranë

Stuhia e filluar menjëherë në Tiranë para pak orësh ka shkaktuar dëme të shumta materiale. Rrëzime pemësh, thyerje degësh e bllokime rrugësh kanë qenë disa nga...

OPINIONE

INTERVISTA