EtiketeSulmi

Bota Opinion

Bota nuk mban zi për myslimanët

Daud Noorzai Gjatë viteve të shkuara kemi përjetuar shumë sulme të tmerrshme terroriste – në botën perëndimore dhe veçanërisht në botën e tretë. Çdo sulm...