EtiketeTeheran

Opinion

Hamasi bashkohet përsëri me Teheranin

Nga: Taha Kilinç Një zhvillim i rëndësishëm në javën e kaluar ishte vizita e një delegacioni të nivelit të lartë nga Lëvizja e Rezistencës Islame (Hamas) në...

Bota

Irani demonstron radarin e ri

Irani ka prezantuar në media sistemin e ri të “radarit pasiv” me kapacitet të përcaktojë mikromjetet ajrore dhe raketat në lëvizje mbi qendrat e banuara. Sipas...